A Hunsails Group Kft. 2008-ban alakult négyünk összefogásával. Lovas András és Kelemen Tamás több neves nemzetközi vitorlagyártó cégnél szerzett évtizedes szakmai tapasztalatot és vitorlázóként, edzőként is ismert személyiségek. Eszes Tamás és Goszleth Marcell olimpikon vitorlázóként gyűjtött tapasztalataikat igyekeznek hasznosítani a vitorlakészítés terén. A helyzet érdekessége, hogy mindhármukat András edzette egykoron a BKV Előre SC. versenyzőiként. Ennek köszönhetően alaposan ismerjük egymást, ami a közös munkában komoly előnyt jelent. Mindannyian megjártuk a világ vitorlázásának elitjét, többünk versenyzőként és edzőként egyaránt. Ebben a körben olyan szemléletmódot tettünk magunkévá, amelynek alapja többek között az adott feladat iránti maximális elkötelezettség, versenytársaink megbecsülése és a kitartás. Mivel jelenleg is versenyzünk, illetve edzőként dolgozunk nemzetközi osztályokban, naprakészek vagyunk a világ vitorlázását formáló változásokban, trendekben, fejlesztésekben. Mindezt részben a hajóban ülve saját kezünkön érezzük, részben pedig kiterjedt nemzetközi kapcsolataink révén kísérjük figyelemmel. Ennek köszönhetően a megrendeléskor a saját ismereteinket a legújabb technológiával ötvözve, az adott célra leginkább megfelelő vitorlát tudjuk elkészíteni.

Önállóságunk több szempontból is előny a világmárkák sablonos rendszeréhez képest. Mi rugalmasan tudunk alkalmazkodni megrendelőink mindenkori kívánságaihoz, legyen az a helyi sajátosság figyelembevétele a tervezéskor, a hazai osztályok beható ismerete, vagy épp a beállításokban nyújtott személyes segítség és szervizháttér. Ezen hitünkben megerősít, hogy megjelenésünk első évében már több magyar bajnoki címet nyertek Hunsails vitorlákkal, olyan osztályokban is, ahol a világ legismertebb márkáival kellett felvenniük a versenyt. A vitorlák tartósságát olyan kemény körülmények között vetettük próba alá sikerrel, mint a Rolex Middle Sea Race.

Fontosnak tartjuk a nem versenycéllal hajózók megfelelő kiszolgálását is. Nagy hangsúlyt fektetünk a túravitorlák precíz kivitelezésére, hiszen a megrendelők elsődleges szempontja a tartósság garantálása legalább olyan komoly követelmény, mint a versenyvitorlák eredményessége. Vitorlapalettánk teljes skáláján a tökéletes minőség létrehozása a célunk, készüljön az egy Világbajnokságra, vagy épp hétvégi vitorlázásra a családdal.

Végül, de nem utolsó sorban mindannyian büszkék vagyunk arra, hogy a Hunsails Group Kft. munkát biztosít több ember számára, akik mindannyian elkötelezettjei feladatuknak. Munkájuk eredményeként minőségi magyar terméket vehet kezébe minden megrendelőnk. Reméljük elégedetten!