A tervező

Vitorláinkat részletekbe menő előzetes konzultációk és egyeztetések után Kelemen Tamás „Kelo" vitorlatervezőnk tervei alapján szabjuk.

Kelo neve fogalom a balatoni vitorlás körökben, földön, vízen – tán csak levegőben nem... Az ifjúsági osztályokban majd később az olimpiai osztályokon keresztül ért el hazai és nemzetközi sikereket: 13-szoros magyar bajnoki cím, és egy Repülő Hollandi VB 4. helyezés fémjelzi kishajós versenyző pályafutását.

1993 óta foglalkozik vitorla készítéssel, a szakmai alapjait Fekets Imrénél tanulta ki. A hazai vitorlakészítőknél eltöltött évek, és nagy nemzetközi márkák képviselete után saját vitorlakészítő vállalkozás alapítása mellett döntött harmadmagával 2008-ban: megalakult a Hunsails Group Kft. Mindeközben olyan egyedülálló vitorlás projektekben vesz részt a mai napig, mint a kétszeres Kékszalag-győztes, időrekord-tartó Fifty-Fifty kétárbocos katamarán (taktikus) vagy a Rolex Cup-on évek óta sikeresen szereplő Wild Joe (taktikus). Kelo ezen kívül Berecz Zsombor olimpikonunk edzője már két olimpiai ciklus óta.

2017 óta ügyvezetői feladatkört is betölt cégünknél, és a nemzetközi vizek helyett egyre több időt tölt ismét szeretett Balatonjánál annak érdekében, hogy még több figyelmet szentelhessen a Hunsails vitorláknak.