Történetünk

A Hunsails Group Kft. 2008-ban alakult négy vitorlázó összefogásával, akik évtizedes tapasztalataikat igyekeztek hasznosítani a vitorlakészítés terén. Versenyzőként, edzőként naprakészek voltak a világ vitorlázását formáló változásokban, trendekben, fejlesztésekben. Úgy gondolták, hogy a Balatonon is lenne igény kedvező ár-érték arányú, a helyi viszonyokra kialakított vitorlákra.
Ezen hitünkben megerősít minket, hogy a cég alapítása óta évente több magyar bajnoki címet nyertek Hunsails vitorlákkal, olyan osztályokban is, ahol a világ legismertebb márkáival kellett felvenniük a versenyt. A vitorlák tartósságát olyan kemény körülmények között vetettük próba alá sikerrel, mint a Rolex Middle Sea Race.

2017-ben részleges tulajdonosváltás történt a cégnél, amely azonban továbbra is megmaradt kis, magántulajdonú hazai vállalkozásnak. A Hunsails Kft jelenlegi tulajdonos-ügyvezetői Józsa Márton és Kelemen Tamás, mindketten ismert balatoni vitorlázók.

Az elmúlt évtől kiegészítő tevékenységként belevágtunk a kötelek és szerelvények forgalmazásába is. A kiváló minőségű Armare kötelek és a prémium kategóriás Karver szerelvények megtekinthetőek és megrendelhetőek alsóörsi műhelyünkben.