Pályázat 2023

Kedvezményezett neve: Hunsails Group Kft.

Fejlesztés tárgya, célja: A Hunsails Group Kft. telephely és eszköz fejlesztése

Szerződött támogatás összege: 9 999 059 Ft

Projekt azonosítójele: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00024

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.05.31.

A projekt megvalósítási helyszíne: 8226 Alsóörs, hrsz 979/3.

A projekt célja nagyobb méretű és top minőségű vitorlák gyártására való felkészültség, melynek érdekében gép beszerzés és ingatlan fejlesztés történik.

A fejlesztés célja olyan nagy kapacitású ipari varrógép beszerzése, amely rendkívül vastag és nagy méretű anyagok megmunkálását is képes elvégezni, ezért a kifejezetten ipari vitorla varrógépek gyártására szakosodott FERRARI MARIÖ gépet kívánunk beszerezni. A vitorlatervezéshez szükséges egy olyan notebook beszerzése, mely bírja a nagymérető tervező fájlokat és nem fagy le. A gépek működtetéséhez megfelelő sűrített levegő szükséges, melynek biztosítás érdekében egy megfelelő kapacitású kompresszora van szükségünk, hogy a termelés zavartalan legyen. A vitorla gyártásnak otthont adó épületet is korszerűsíteni szeretnénk, először is régi tetőszigetelést cseréljük ki jobb szigetelésre a csatornával együtt. A fűtést is korszerűsíteni kívánjuk, melyhez szükséges a kéményünk rendbetétele, bélése, illetve kisebb belső átalakításra is sor kerül.

A fejlesztés eredményeként működésünk stabilizálódik, jövedelemtermelő-képességünk emelkedik, a versenyképességünk tovább nő, és további új munkahelyek jöhetnek létre, illeszkedve ezzel a GINOP Plusz-1.2.2-22 azonosító számú „„Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” elnevezésű felhíváshoz.

KAPCSOLAT

Kelemen Tamás

elérhetőség: +36-20-995-9877, kelo@hunsails.hu

www.hunsails.hu